Contacte

Web: www.ecoturis.net

Email: pepe@ecoturis.net

Mòvil: 662 37 17 71 (Vicent ó Cristina)

Comandes

De dimecres a diumenge (fins les 24h.), per email, telèfon, WhatsApp o desde comandes

Repartim a Domicili

Tots els dimarts pel mati


València,Massanassa,Picanya,Paiporta,Manises,Alcàsser,Picassent,Godelleta,Chiva, Cheste, Alborache,Macastre, Yátova,Buñol,Monserrat,  Montroy, Real, Torís i més ... PREGUNTA-MOS

SEGELL DE GARANTIA PARTICIPATIVA DE LA PEBRELLA 2017 - 2018


contador de visitas

25 d´Abril 2015 Calçotada


El proper dissabte celebrarem a les nostres una calçotada per tal de donar a coneixer el projecte agroecologic que duguem endavant i gaudir d´un dia primaveral en un entorn primaveral.

El dinar te un preu de 15€ i inclourà:

Picadeta

Calçots

beguda , cafe i postre


Tot el menjar sera de producció propia.


Cadascau a de portar el seu got i cobert , que no siga d´un sol us , per tal de produir la menor quantitat de resodus inorganics possibles.

Gracies!!!


obrirem portes a partir de les 12h.

Confirmar assistencia fins dimecres 22 d´Abril.


Com arribar?


Heu d´anar al poble d´Alborache i buscar la font de l´agricultura , una vegada alli seguir les indicacións.


Vos esperem!!!


Calendari de l'horta 2015

El dissabte passat es presentà el CALENDARI DE L'HORTA 2015 al mercat de Venda Directa de Productes del Camp de Torrent , amb el lema "FEM L'HORTA POSSIBLE COMPRANT VERDURA ECOLÒGICA PROP DE CASA". L'acte va consistir en una animació musical a càrrec de , un tast de productes  i la presentació dels continguts i novetats que recull el calendari d'enguany.

 

Aquest treball és una iniciativa de diversos col·lectius de la ciutat de València i voltants (Per l'Horta, Plataforma per la Sobirania Alimentària del PV, Fira Alternativa de València, Llavors d'Ací, etc.) sensibles amb la promoció de l'agroecològica  com a ferramenta per a la defensa del territori, en general, i del patrimoni agrícola, en particular.

 

ecoturis&Lapebrella 

Fem l'horta possible 2013
Calendari fem l'horta possibles 2013
Iniciativa en favor de l'agricultura local que recull informació dels principals mètodes de conservació d'aliments i d'eines de treball al camp.
cal_lhorta2013.pdf
Documento Adobe Acrobat 1.1 MB

ecoturis&Lapebrella al mercat de Godella, septembre 2012

Com ja sabeu ecoturis participa els dissabtes al mercat de productes agroecològics de Godella, ja vos parlarem d'aquesta iniciativa fa unes setmanes (teniu la informació més avall). Avuí volem presentar-vos alguns dels companys amb qui compartim plaça els dissabtes. Podeu coneixer-los a l'album de fotos que hem penjat ací.

ecoturis&Lapebrella al mercat de Godella, dissabte 28 de juliol 2012

Aquest matí ecoturis&Lapebrella ha estat en el mercat de productes agroecològics de Godella.

 

Aquesta és una iniciativa de l'ajuntament que pretén apropar al consumidor els aliments sans que cultiven els agricultors de l'horta de València i dels seus voltants sense cap intermediari, aconseguint un consum de proximitat, més sa, just i responsable. 

 

El mercat es realitza els dissabtes de 9 a 2 en la plaça de l'Ermita i és un punt de trobada entre productors i consumidors de productes agroecològics de la zona.

 

La iniciativa és molt interessant i el mercat s'ompli de gent que vol menjar productes més saludables i participar d'un model productiu, comercialitzador i de consum, més reponsable amb el medi ambient, mes solidari i que garantisca al llaurador poder viure de la seua feina. 

 

L'experiència ha sigut molt bona i satisfactòria. 

 

Mireu les fotos..

Vos deixe el fullet publicitari de l'ajuntament de Godella, un plànol de com arribar i un video sobre aquest projecte.

 

Mercat agroecològic de Godella
Fullet publicitari del mercat de Godella, en valencià i espanyol.
mercatgodella.pdf
Documento Adobe Acrobat 61.4 KB